tirsdag 4. august 2009

Jesuitter, empanadas & regn, regn, regn...

Etter et par dager i Puerto Iguazú har vi vendt snuten mot Bolivia, og foerste stopp paa veien i den retning var Posadas, rett ved grensa til Paraguay. Jan Thomas ville gjerne se ruinene etter de gamle jesuittbyene som finnes i oedemarka soer i Paraguay, saa vi reiste over grensa til Encarnation og derfra til Trinidad. Trinidad regnes som den best bevarte jesuittbyen og staar paa Unescos verdensarvliste. Det var et spektakulaert skue som kun ble overskuet over at vi to dager opplevde noe av det droeyeste regnvaeret vi har vaert borti. Naar vi i tillegg reiser paa budsjett og stort sett bor paa relativt lavstandard hosteller ble det litt for mye av det gode.

Derfor roemte vi straks videre til Salta, kun 16 timers busstur unna, og det er her vi befinner oss naa. For foerste gang har vi mer enn én natt i samme by. I Salta finnes det saltoerken, hesteridning, gondolbane, masse gamle kirker og mye utsikt aa bedrive tiden med, og vi vil nok proeve noe av dette foer kursen settes mot Bolivia og La Paz om et par dager.

1 kommentar:

  1. Været høres ut som en norsk "sommer". Ingen av elvene nær Randsfjoprden er badbare i år!!! De når nok ikke opp til vannfallene dere har sett, men likevel.
    Lykke til videre! Vi (jeg) er litt misunnelig :-)

    pajanha

    SvarSlett